Chip tuning Beograd - sn chiptuning, mtm, smanjenje potrošnje goriva

Chip tuning Beograd - SN chiptuning - MTM chiptuning

Unesite tip vozila u bazu kako bi odredili čip za vaše vozilo:
Servs SN protecta pruža najkvalitetnije usluge tuniranja vozila (chip tuning).

Reprogramiranjem centralnog kompjutera chip tuning-om postiže se povećanje snage kod svih benzinskih i dizel motora sa direktnim ubrizgavanjem. Kao rezultat tuninga dobijamo bolje ubrzanje, veću maksimalnu brzinu vozila i manju potrošnju goriva.


NAPOMENA:

Poštovani posetioci, baza je u fazi izrade, i ako se model vašeg automobila trenutno ne nalazi u našoj SN chip tuning bazi pozovite nas na +381 65 32 34 333 i dobićete detaljne informacije.


Šta je chip tuning?

Više snage, veća brzina, manja potrošnja – sve ovo i još mnogo toga.

Elektronika u automobilskoj industriji
Još od 80-tih elektronika igra važnu ulogu u automobilskoj industriji. Danas je skoro svaka funkcija automobila kontrolisana i elektronski ili softverski nadgledana. Jedna od ključnih stvari koja se bazira na elektronici je upravljanje motorom.

Upravljanje motorom

Rastuća potreba za većom snagom, manjom potrošnjom goriva, manjom emisijom gasova i boljim performansama vozila, dovela je do sve veće kompleksnosti sistema hardvera i softvera koji upravljaju radom motora.

Kontrolna jedinica motora ECU

ECU je centralna jedinica upravljačkog sistema motora, koja u zavisnosti od ulaznih parametara dobijenih od raznih senzora determiniše odgovarajuće izlazne vrednosti koje su optimalne za trenutni rad motora. Broj obrtaja motora, vazdušna masa, temperatura goriva i pozicija papučice za gas se uzimaju u obzir prilikom svake kalkulacije. Zavisno od vrste motora (Benzin ili Dizel), tokom chip tuninga uzimaju se u obzir faktori bitni za rad motora: ubrizgavanje goriva, pritisak, vreme paljenja i ubrizgavanja i prilagođavaju svakom motoru posebno.

Više snage i obrtnog momenta

Većina motora je tako konstruisana da konsekventno zadovolji što većim spektrom snage kontrolisanoj od strane ECU kontrolne jedinice. Više snage i veći obrtni momenat mogu da se razviju ne ugrožavajući stabilnost komponenata niti pogodnost svakodnevne voznje.

MTM Chip tuning

Servis SN protecta je ovlašćeni servis za ugradnju MTM Chiptuning-a. Baza za MTM chiptuning je u izradi. Za sve informacije kontaktirajte nas na +381 65 32 34 333.
Copyright © www.chiptuning-beograd.com | Chip tuning Beograd